Предимствата на сглобяемите къщи пред традиционното строителство

Може и да сме свикнали с визията и дори с идеята, че единствения ни възможен дом са панелените блокове.

Но това далеч не е така. Перспектива да имате мечтания дом и то на изключително достъпна цена е съвсем реална. Алтернатива на познатото монолитно строителство предлагат иновативните сглобяеми къщи с evtindom . Техните спецификации са много надеждни и дават гаранция за безпроблемна експлоатация в продължение на 50 години. Можете да сте сигурни, че правите най-добрата инвестиция по отношение на бъдещето със сглобяеми къщи, тъй като ви предлагат да превърнете мечтания дом в реалност на ниски цени.

Много от инвеститорите са се насочили към строеж на сглобяеми къщи и причината за това се корени в максималното добро съотношение цена-качество,което те постигат. Не е тайна как се случва това, а именно чрез използването на точните материали и техники, позволяващи с минимум средства и време да се постигнат максимални резултати. При строителните дейности формирането на крайната цена силно се влияе от вложените ресурси в материали, строителна техника и работна сила. При строителството на сглобяеми къщи взаимодействието между тези три показателя е подобрено в пъти, отколкото при традиционното строителство и резултатът в намаляването на крайната цена е много осезаем. От evtindom предлагат на клиентите си чудесни възможности да се възползват от промоционалните им оферти. На сайта на фирмата ще разгледате много промоционални варианти на къщи с различна разгърната площ (квадратура), както и подробно описание на техническите параметри, които определят и качеството на сглобяемите къщи.Можете да посетите и разгледате готови вече проекти при заявка от ваша страна.

Предимствата на сглобяемите къщи пред традиционното строителство

Предимствата на сглобяемите къщи пред традиционното строителство се изразяват не само в по-ниската крайна цена, но и в по-кратките срокове на изпълнение. За разлика от монолитното строителство, използваното при сглобяеми къщи, така наречено сухо строителство, спестява много от допълнителните строителните дейности и влагата в новопостроеното жилище.В нова сглобяема къща можете да се нанесете веднага заедно с цялата си мебелировка и чувствителна техника. Не отлагайте, още днес можете да направите първата крачка към мечтания дом. Да се опираме на опита и да бъдем отворени към предложения на бъдещето ни гарантира винаги висока успеваемост.